Výklad karet :

E-mail – anira@anira.cz , TEL:

Základní tarotový výklad

Výklad karet poskytuje odpovědi na všechny běžné otázky a situace, které v životě řešíte. Ať už se jedná o práci, peníze, vztahy, rodinu…na vše se lze karet zeptat.

Cena výkladu – od 700 Kč.

Kolo osudu

Klienti si tento typ výkladu nechávají vypracovávat buď na začátku kalendářního roku, v průběhu ledna, nebo v měsíci svých narozenin. Také velmi často v případech, kdy dojde k radikálnímu posunu nebo změně v životě. A to se samozřejmě stává i v průběhu roku. Kolo osudu může být vyloženo různými způsoby. Rozděleno na měsíce, vám ukáže, co vás čeká v každém měsíci v průběhu roku. Rozděleno na životní okruhy, vám nastíní, co vás čeká v oblasti práce, vztahů, zdraví atd.

Cena výkladu – 800 Kč

Karta roku

Tento druh výkladu je také velmi oblíbený. Dalo by se říci, že je to kolo osudu zobrazeno v jedné kartě. A i když pro vás na nadcházející rok vytahuji „jen“ jednu kartu z velké arkány, její výpovědní hodnota je obrovská.

Cena výkladu – 200 Kč

Karmický obraz

V tomto výkladu jde o cestu duše. V něm se nám ukáže např. vliv otce a matky na náš život, co nám dali do vínku, jaký úkol si předurčila naše duše a zda jsme na cestě k jeho splnění.

Cena výkladu – 900 Kč

E-mail – anira@anira.cz